Çıtçıt Düğme Nasıl Takılır ? 

 

Çıtçıt düğmelerin kıyafetlere, çanta ve ayakkabılara aksesuar ve işlevsel eleman olara takılması kolay ve eğlenceli bir etkinliktir, ancak herkes bunun nasıl yapılacağını bilmez ve pratik bir yol arayış içerisindedir.

Pratikte, çıtçıt düğme modelleri çok kolay ve hızlı bir şekilde monte edilir. Elle dikmeyi seviyorsanız ve tecrübeli iseniz, o zaman aklınıza gelen herhangi bir şey üzerine büyük veya küçük çıtçıt düğmeleri dikebilirsiniz. Çıtçıt düğme nasıl takılır kılavuzu, sizin için neyin gerekli olduğunu açıkça gösterir. Takma işlemi fazla zaman almaz ve özel ekipmana ihtiyaç duymazsınız.

Bugünlerde trendler 90'lı yılların tarz kotlarını giymeyi gerektirdiğinden, eski kotunuzun paçalarına topuk askısı ilave ederek modaya ayak uydurabilirsiniz. Bu yenilik sizi daha rahat ve modaya uygun hissetmenizi sağlayacaktır. 

Bir başka iyi fikir de, soğuk ve serin günlerde daha sıcak bir giysi elde etmek için kıyafetlerinizin ön kısmının içine elde dikme büyük çıtçıt düğmeler dikebilirsiniz. Son zamanlarda düğme içermeyen ve sadece bir kemerle giyilebilecek yelekler, ceketler ve kabanlar çok günceldir. Küçük çıt çıt düğmeleri dikebilir ve ihtiyacınız olan konforu elde edebilirsiniz.

Küçük metal çıtçıt düğmeleri daha önce hiç kullanmadıysanız, bu ufak aksesuarların giyim üzerinde oluşturduğu değişimi kaçırdığınızı fark edeceksiniz.

Elde dikilen çıtçıt düğmelerle, giysilerinizin önünü dışarıdan görünmeyecek ve tasarımını etkilemeyecek şekilde iliklemenize yardımcı olur. Ayrıca ceket, bluz veya hırka gibi birçok giyside oldukça tercih edilmektedir. 

Metal çıtçıt düğmeleri takarken, kullanılacağı yerdeki kumaşı katlayın veya güçlendirin. Fonksiyonel ve şık çıtçıt düğmeleri nasıl takacağınızı bu yazımızda adım adım anlatacağız.

 

Elde dikilen çıtçıt düğmelerle

 

  1. Adım:

 Önce, düğmenin merkezini dikeceğiniz yere işaretleyin. Çıtçıtın dikme deliklerinden sıkıca dikin.

 

Önce, düğmenin merkezini dikeceğiniz yere işaretleyin

 

  1. Adım: 

Ardından düğmenin alt parçası için dikiş noktasını işaretleyin. Bu amaç için , düğmenin üst parçasının orta kısmını bir dikiş tebeşiriyle işaretleyin ve diğer parçanın doğru konumunu belirlemek için sıkıca kumaşa bastırın. Tebeşirin işe yaramadığı kumaşlarda, düğmenin üst parçasını ortasından toplu iğne geçirerek işaretleme işlemini yapabilirsiniz.

Ardından düğmenin alt parçası için dikiş noktasını işaretleyin

 

  1. Adım: 

Elde dikilmiş çıtçıt düğme ürün üzerinde artık kullanıma hazır!

 

Elle dikilmiş çıtçıt düğme ürün üzerinde artık kullanıma hazır!

 

İşte kotlarınızı modern, pratik ve rahat pantolona dönüştüren çıtçıtlar, harika bir kendin yap etkinliğine dönüşmektedir.

 

Üst resimde sizlere içten dikilmiş çıtçıt düğmeli şık bir bayan ceketi örneği gösterilmiştir

 

Üst resimde sizlere içten dikilmiş çıtçıt düğmeli şık bir bayan ceketi örneği gösterilmiştir

 

Çıtçıt çakma aparatı

Çakma aparatı kullanılarak çıtçıt düğmesi takmak daha kolaydır, ancak ihtiyacınız olan araçları elde etmek biraz hazırlık gerektirir. Gizli metal elde dikme çıtçıt düğmeleri herhangi bir başka alete ihtiyaç duyulmadan takılabilir, çıtçıt çakma aparatına ihtiyaç duymazsınız. 

 

Çıtçıt çakma pensesi

 

Ayrıca sıradan bir çekiçle veya pense ile tüm çıtçıt düğme çeşitlerini takabilirsiniz .

Çakma aparatını ve takma pensesini çıt çıt düğme satıcılarından temin edebilirsiniz. 

Online aramalarda ‘ çıtçıt düğme fiyatları ’  için yüzlerce sitede ‘ uygun fiyatlı çıtçıt düğme satın al ‘ teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Ucuz ürünlerin çoğu krom kaplamalı plastik çıtçıtlardır ve tekstil ürünlerinin yıkama sürecinde kaplamaları çabuk aşınmaktadır. Firmamızın sunduğu kaliteli düğmeler zamak metalden imal edilmekte, istenen renkte ve kalite standartlarına uygun üretilmektedir.  E-Ticaret sitemizin sizlere sunduğu toptan ve perakende fiyat gamasını incelemenizi tavsiye ederiz.