Menü
Alışveriş Sepeti

Fermuar Tipleri, Modelleri ve Çeşitleri Hakkında Son Makaleler RSS Feed

30 Oca Açık Uçlu Fermuarlar (Separe)ve Kapalı Uçlu Fermuarlar Arasındaki Fark Nedir?
Turkan Senturk 0 7320
  Fermuarlar, açık uçlu fermuar ve kapalı uçlu fermuar olmak üzere 2 temel tipte sınıflandırılabilir . Açık uçlu bir fermuarı kapalı uçlu bir fermuardan ayırmanın en kolay yolu alt durağa bakmaktır..
28 Oca Fermuarların Kalite Standartları ve dayanıklılık Testleri
Turkan Senturk 0 3616
FERMUARLARIN KALİTE STANDARTLARI VE DAYANIKLILIK TESTLERİ   Her üründe olduğu gibi fermuarlarda da kullanım sırasında beklenen birtakım kalite standartları bulunmaktadır. Bu standartların yeterli ol..
27 Eyl Bir Giysi Tutturucu Aslında Nedir?
0 7907
  Aslında “giysi tutturucu” nedir? Basitçe söylemek gerekirse, iki kumaş parçasını bir arada tutmak için kullanılan bir araçtır. Pratikte, elbiseyi kolayca çıkarabilmemiz ve giyebilmemiz için düğme ..
12 Oca Fermuar Tipleri  | Fermuar Tipi ( Fermuar No ) Nasıl Belirlenir ?
3 14892
  Fermuar tipi ile fermuar çeşidi arasında genelikle bir karışıklık yanmakta. Bu sorunu müşterilerime aydınlatmak için bu makaleyi ele aldık. Fermuar Tipi veya Fermuar Numarası veya Fermuar Boyutu u..
05 Oca Fermuar Çeşitleri ve Tipleri ? Fermuar Hakkında Her Şey
Turkan Senturk 11 31615
{ "@context": "https://schema.org", "@type": "FAQPage", "mainEntity": { "@type": "Question", "name": "Fermuar Çeşitleri ve Sınıfları Nelerdir?", "acceptedAnswer": { "@type":..
23 Mar Kot Pantolona Hangisi Daha İyi Yakışır? Düğme veya Fermuar ?
Turkan Senturk 2 11744
  Bu gün ve her yaşta, herkesin kotu sevdiğini söylemek oldukça normaldir. Formunuza uygun güzel boyfrend ya da daha retro ve bol bir kesim bir kot olsun, herkesin ihtiyacı olan bir şey. Denim panta..
Gösterilen: 1 ile 6 arası, toplam: 6 (1 Sayfa)