Bazen evinizde çok fazla renkli düğme varmış gibi hissediyor musunuz? Onlarla ne yapacağınızı mı merak ediyorsunuz? Bu yazı ile size bu güzel küçük şeyleri ev dekorasyonunda uygulamanız için bazı fikirler sunacağız.
Düğmeleri kullanmanın pratik olarak 1001 yolu vardır. Renkli ve çeşitli düğmeler, canlanmak ve kelimenin tam anlamıyla her şeye hayat vermek için kullanışlı olabilir!
Evinizde bulunan düğmeleri nasıl kullanışlı hale getirebilirsiniz? Boş zamanlarınızda çocuklarınızla birlikte farklı boncuk ve düğmelerle yüzük, bileklik ve kolye yapabilirsiniz.

Evinizde bulunan düğmeleri nasıl kullanışlı hale getirebilirsiniz?
 
Sıradan parmak arası terlikleri bile süsleyebilirsiniz. Bu sayede hem tuhaf hem de eğlenceli bir görünüme kavuşacaklar ve siz de yaratıcılığınızı kullanarak eğleneceksiniz.

Sıradan parmak arası terlikleri bile süsleyebilirsiniz

Onlardan bardak altlığı yapmak yaratıcı bir fikir. Doğru ölçü ve renkleri seçerek hayal gücünüzü kullanabilir ve kelimenin tam anlamıyla büyüleyici bir dekorasyon yaratabilir ve evinizi çok daha samimi hale getirebilirsiniz.
 
Kendiniz yapabileceğiniz bu süs eşyalarını çocuk odasına asabilirsiniz. Düğmeler, hem bahçe heykellerinizi hem de iç ve dış dekorun diğer unsurlarını süslemek için kullanılabilir.

bardakları, tabakları süsleyebilir ve hatta kapı için bir çelenk yapabil
 
Parlak çok renkli düğmeler ayrıca peçeteleri, bardakları, tabakları süsleyebilir ve hatta kapı için bir çelenk yapabilir. Kumaş peçetelerinize nakış işleyebilir veya orijinal bir peçete halkası yapabilirsiniz. Ayrıca onlardan bir fotoğraf çerçevesi yapabilir veya bir saksıyı süsleyebilirsiniz. Tatil yemeği servis tepsisinin tüm yüzeyine düğmeler yapıştırın ve şeffaf tahta ekleyin.

Ayrıca onlardan bir fotoğraf çerçevesi yapabilir veya bir saksıyı süsleyebilirsiniz
 
Evi dekore etmek için çok ilginç bir fikir, duvarlara asılabilen veya dolaplara, raflara ve raflara bağımsız olarak yerleştirilebilen dekoratif paneller yapmaktır. Hatta oturma odası, yatak odası veya oturma odasının duvarları için bir dekorasyon bile yapabilirsiniz…

Evi dekore etmek için çok ilginç bir fikir
 
En şirin duvar resimleri ve aplikler, giysiler, mobilyalar, ev tekstili ve çok daha fazlası için orijinal dekorlardır. Düğmeli aksesuarlar her zaman şık ve orijinal görünür - çocuğunuzu memnun etmek için sayısız tasarımda yapılabilirler.

Kendinizi ev ve bahçe ile sınırlamayın
 
Kendinizi ev ve bahçe ile sınırlamayın... Örneğin rengarenk butonlarla rengarenk bir duvar takvimi yapabilirsiniz. Bu takvim iş yerinizi süsleyecek ve bugünü, haftanın gününü ve ayı işaretlemenize yardımcı olacaktır.

Siz de iş yeriniz için yazılar ve farklı kompozisyonlar ile motive edici dekorasyonlar oluşturabilirsiniz.

Siz de iş yeriniz için yazılar ve farklı kompozisyonlar ile motive edici dekorasyonlar oluşturabilirsiniz.

Kendinizi ev ve bahçe ile sınırlamayın.