Belki de, her ev kadını zamanla evinde farklı boyutlarda ve renklerde düğmelerden oluşan bir dağ biriktirir. Eskiden büyükannelerimiz düğmelere nasıl sahip olduklarını hatırlıyoruz. Hepimiz çocukluğumuzda onları gözden geçirir ve düzenlemek için saatler harcadık. Bu sevimli küçük şeyleri yaratıcı bir şekilde nasıl kullanacağınızı bu makalede anlatmaya çalışacağız.

 Bu yazı ile size ilham vermek istediğimiz bazı fikirleri paylaşacağız!

Düğmelerin güzel olduğunu düşünüyorsanız, evinizi dekore etmek için bunları kullanabilirsiniz. Güncel hayatta düğmeler mutfak havluları ve peçetelerde bile kullanılabilir. Düğmelerle ev tekstili süslemenin yaratıcılık için çok fazla alan sağladığını belirtmek gerekiyor.

 

 

Dekoratif bir panel veya bir üç boyutlu dekorasyon yapmak iyi bir fikirdirdir. Sadece bir duvar dekoru alın, akrilik boyalarla istediğiniz şekilde boyayın ve düğmelerle bir kalp, romantik bir mesaj veya başka bir şekilde süsleyin.

 

 

Akla gelebilecek en kolay şey kırlentlerdir. Tabii ki, uyku yastıklarınızı, battaniyelerinizi, perdelerinizi, döşemelerinizi ve yatak örtülerinizi de dekore edebilirsiniz. Dekoratif yastıklar, düğmelerle süsleyerek farklı bir tarz oluşturabilirsiniz.

 

 

Düğmeleri kullanmak için başka bir seçenek de günlük çantalarınız veya neseserlerinizi estetik hale getirmek. Düğmelerle en sıkıcı çantayı bile bir tasarım şaheseri haline dönüştürebilirsiniz.

 

 

Farklı fikirleriniz için rengarenk mücevher gibi göz alıcı düğmeler satın alabilir ve çeşitli uygulamalarla süslemeler oluşturabilirsiniz. Salopetlerinizi, elbiselerinizi, eteklerinizi, ceketlerinizi ve montlarınızı zevkinize hitap eden düğmelerle süsleyin.

 

Farklı saç modelleri yapmak isterseniz, düğmelerden saç tokaları, lastik toka, taç yapmaya çalışabilirsiniz. Bu şekilde tarzınızı ifade edecek ve eğleneceksiniz.

 

 

İsterseniz bu etkinliklere çocuklarınızı da dahil edebilirsiniz. Hayal güçlerini arttırın ve yaratıcılıklarını geliştirin. Bu onların dünyaya yaratıcı yaklaşımlarını teşvik edecek ve yararlı bilgi ve beceriler kazanacaklardır.

 

 

İç mekana ek olarak, bahçenin çitleri veya sundurmanızı süslemek için de düğmeleri kullanabilirsiniz. Düğmelerle çeşitli ve orijinal süs işçiliği, kendi beğeninize göre farklı kompozisyonlar oluşturarak başlayabilirsiniz. Bu işlemi yapmak da oldukça kolay ve eğlencelidir. Bu çalışma, dekoru eşsiz kılacak ve sanatsal değer kazandıracaktır