Kombine düğme seçimi nasıl yapılır? Nerede kullanılır?

 

Kombine düğme seçimi nasıl yapılır? Nerede kullanılır?

Tekstil aksesuar ürünleri arasında kombine düğmeler iki veya daha fazla malzemeden üretilmiş metal düğme imalatı örnek gösterilebilir. Yapıştırıcıların da geliştirilmesiyle birlikte daha yenilikçi trend metal düğme modelleri ve özgün renklerle üzerine kaplama yapılarak moda takipçilerinin beğenisine sunulmaktadır.

 

KOMBİNE DÜĞME MALZEME SEÇİMİ

Kaplama çeşitleri kombine düğme türlerinde model olarak daha zengindir. Düğmelerin metal, reçine, ahşap, kabuk vb. doğal malzemelerden üretildikleri bilinmektedir. Bununla birlikte uluslararası popülerlik açısından üretilen tipik kombine düğmeler: 

  • reçine-metal galvanik düğmeler, 
  • reçine-ABS galvanik düğmeler, 
  • reçine-kristal düğmeler, 
  • ABS-metal düğmeler  v.b. 

kombinasyonlar ile çeşitlilik oluşturmaktadır. Her düğme kombinasyonu içermiş olduğu farklı malzemelerden dolayı kendi nihai performansını sergilemekte toptan düğme satışı esnasında büyük rol oynamaktadır. Açıkçası tek malzemeden yapılmış düğmelerle karşılaştırıldığında kombine düğmeler daha kapsamlı bir işleve ve daha güçlü dekoratif özelliğe sahiptir. Düğmeler ürünler üzerinde çok fazla yer almamasına rağmen tasarımlarda kendini göstermektedir.

KOMBİNE DÜĞMELERİN KULLANIM ALANLARI

KOMBİNE DÜĞMELERİN KULLANIM ALANLARI

Tekstil aksesuar firmaları kombine düğmeleri çoğunlukla el yapımıdır ve özel olarak az miktarlarda üretilirler, bu sebepten düğme fiyatları farklılık göstermektedir. Bu da moda endüstrisinin kişiselleştirilmesinin gerekliliklerine tam olarak tekabül eder. Günümüzde kombine düğme çeşitleri özellikle ceket düğmesi tekstil ürünlerinde  dünya çapında daha popülerdir ve en çok tercih edilen düğme türündendir. 

Blazer ceketlerde özel logolu veya desenli blazer metal düğme kullanarak markanıza özgün ürünler elde edebilirsiniz. Trend ceket düğme çeşitlerine sitemizin ayaklı düğme kategorisinden ulaşabilirsiniz.

 Özel tasarımlarınızı çıt çıt modelleri ve kullanılan fermuar elcik çeşitleri ile ürünlerinizin şıklığını tamamlayabilirsiniz. Renk seçiminizi renk kartelası kullanarak imalatçı firmadan talep edebilirsiniz. Daha detaylı bir görünüm elde etmek için perçin, kuşgözü, metal etiket veya rozet kullanılabilir. Özgün tasarım modellerine ulaşmanın kolay yolunu elde etmiş olursunuz.

Bu durum da insanların farklı ve özel kıyafetler peşinde olduğunu gösteriyor. Ayrıca konfeksiyon endüstrisinin gelişmesi kombine düğmelerin kalite ve çeşitlilik bakımından yeniliklere açık olduğunu göstermektedir. Firmamız siz müşterilerimize düğme online satış yapmaktadır.